Akçadağ Anadolu Lisesi

Vizyon: Mevcut yasa ve mevzuat sınırları içerisinde, özgün yaklaşım ve oluşumlarla yapılandırılan; eğitimde kalitesi, yönetimde verimliliği, personelin niteliği, kurumun etkililiği ile ilçemizde ve ilimizde örnek okul olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitimin genel amaçlarının rehberliğinde, yasa ve mevzuat çerçevesinde; bireysel potansiyelleri doğrultusunda öğrencilerimizi her yönden geliştirerek bir üst öğretim kurumlarına hazırlamak, Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültürü ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanatsal duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.00 - 16.00
Isınma: Doğalgaz ile merkezi ısıtma.
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: Yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akcadaganadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Doğu Mah. Hükümet Cad. No 31 Akçadağ/Malatya

Yerleşim Yeri - Okulumuz Akçadağ ilçe merkezinde yer almaktadır.

Adres - Doğu Mah. Hükümet Cad. No 31 Akçadağ/Malatya

Ulaşım Belediye otobüsü (25A) ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 35 km